Loading ...

Intrebari Frecvente

Cat dureaza reparatia / serviciul meu?

Reparam majoritatea defectiunilor chiar in aceeasi zi, dar exista si defectiuni care pot dura intre 24 si 48 de ore (in functie de disponibilitatea pieselor). Daca trebuie sa comandam piese, putem obtine piesele in 2 zile lucratoare. Ne dam seama cat de greu poate fi fara computerul dumneavoastra si vom incerca intotdeauna sa-l primiti cat mai repede posibil.

Cat costa reparatia mea?

Vom oferi intotdeauna un pret fix pentru reparatii, de exemplu daca ecranul laptopului are nevoie de inlocuire, va vom oferi un pret total pentru lucrare inainte de a incepe. Diagnosticare este gratuita daca reparatie se face la noi. Daca doriti ca reparatie sa fie facute in alta parte, atunci vom percepe o taxa de diagnosticare de 49 de Lei. Nu vrem sa aveti surprize urate; vrem sa stiti exact ce va costa reparatia dumneavoasta si diagnosticare inainte de a finaliza lucrarea.

De ce as vrea sa vin la voi cand as putea sa ma duc la un service it renumit?

Oferim servicii de top; veti vorbi direct cu persoana care lucreaza pe computerul dumneavoastra pentru a va explica situatia in detaliu. Noi reparam repede, nu trimitem nimic la centrele de service si nu oferim 5+ zile pentru reparatii. Nu platiti costuri initiale, platiti doar dupa ce am terminat si cand sunteti multumit de lucrare.

Puteti sa inlocuiti ecranele de laptop crapate / deteriorate?

Absolut, reparam/inlocuim ecrane de laptop tot timpul si este mult mai ieftin decat sa cumperi un laptop nou. Contactati-ne pentru o oferta rapida, avem majoritatea ecranelor de laptop in stocul furnizorului nostru, in mod normal, puteti inlocui ecranul in aceeasi zi!

Sunt ingrijorat de datele mele, este sigur?

Vom avea intotdeauna mare grija in ceea ce priveste datele dumneavoastra. Ne conformam cu Legea privind protectia datelor si toate datele pe care le detinem sunt tinute cu incredere. Actionam pentru o serie de intreprinderi locale, inclusiv solicitanti si magazine de strada si intelegem cat de importante sunt datele personale. Recomandam intotdeauna, daca este posibil, sa efectuati o copie de rezerva a tuturor datelor de pe computer inainte de orice lucrare care se desfasoara si putem discuta eventualele optiuni de backup cu dumneavoastra daca este necesar.

  Diagnoza Rapida

  Desktop / Laptop

  Brand

  Sistem de Operare

  Nume

  Prenume

  Adresa Email

  Telefon de contact

  Alte detalii

  Contact Rapid